1. Відкрийте застосунок
2. Натисніть на логотип артиста
3. Натисніть на меню-гамбургер у правому верхньому куті
4. Натисніть «РЕДАГУВАТИ ПРОФІЛЬ»
5. Прокрутіть сторінку до кінця й натисніть «ВИДАЛИТИ ПРОФІЛЬ»
6. Натисніть на галочку в правому верхньому куті
7. Повторіть це для всіх артистів