1. Deschide aplicația
2. Apasă pe logoul artistului
3. Apasă pe meniul burger din dreapta sus
4. Apasă pe « MODIFICĂ PROFILUL »
5. Derulează până la finalul paginii și apasă pe « ȘTERGE PROFILUL »
6. Apasă pe bifa din dreapta sus
7. Repetă pentru toți artiștii