1. Otwórz aplikację
2. Dotknij logo artysty
3. Dotknij menu w postaci trzech kresek w prawym górnym rogu
4. Dotknij «EDYTUJ PROFIL»
5. Przewiń na dół strony i dotknij «USUŃ PROFIL»
6. Dotknij znaczka potwierdzenia w prawym górnym rogu
7. Powtórz dla wszystkich artystów