1. Åbn appen
2. Tryk på kunstnerens logo
3. Tryk på burgermenuen i øverste højre hjørne
4. Tryk på «REDIGER PROFIL»
5. Rul til bunden af siden og tryk på «SLET PROFIL»
6. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne
7. Gentag for alle kunstnere