1. Otevřete aplikaci
2. Klikněte na logo umělce
3. Klikněte na hamburger menu v pravém horním rohu
4. Klikněte na "UPRAVIT PROFIL"
5. Přejděte na konec stránky a klikněte na "SMAZAT PROFIL"
6. Klikněte na zaškrtnutí v pravém horním rohu
7. Opakujte to pro všechny umělce